Steun Centrum Impuls

Als centrum voor ambulante revalidatie stellen wij de noden van onze zorggebruikers steeds voorop. We helpen met veel liefde en zorg waar nodig. Desalniettemin kunnen ook wij geholpen worden. De grote verscheidenheid aan zorgvragen verwacht een grote verscheidenheid aan therapiemateriaal. Onze basiswerking wordt gesubsidieerd door de overheid, maar we kunnen echter steeds ondersteuning gebruiken voor de aankoop van extra therapiemateriaal.

Wie graag een steentje wil bijdragen, kan een gift doen op het rekeningnummer BE44 4487 6059 1145. Vanaf een bedrag van 40 euro heb je recht op een belastingsvermindering, alsook op een fiscaal attest. Om een fiscaal attest aan te vragen, kan je steeds een mailtje sturen naar het e-mailadres: info@centrumimpuls.be of een therapeut aanspreken. We zorgen ervoor dat dit voor jullie geregeld wordt.

Wil je ons steunen zonder een extra betaling, maar met één extra klik? Steun ons dan via Trooper.
Dit platform stort gemiddeld 5% van het bedrag dat je aankoopt op een webshop door naar ons centrum. Het exacte percentage is afhankelijk van de webshop. Dit heeft geen invloed op jouw aankoopbedrag.

Volg onderstaande stappen:

 

Download onze folders